Appareils & accessoires
Mango Chutney
Prép. 10min
Total 1h 20min
1000 g
Ingrédients
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions quartered80 g
-
water20 g
-
raw cane sugar250 g
-
mangoes flesh only, cut in pieces700 g
-
raisins100 g
-
vinegar120 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 20 g
Sodium
48.5 mg
Protides
0.2 g
Calories
146.6 kJ /
35 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
8.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Bread Sauce
1h 25min
Hot Cross Buns
3h 50min
Mango chutney
1h 20min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Traditional Samosa
1h 30min
Garam Masala
10min
Seville Orange Marmalade
2h 30min
Mango Chutney
50min
Steak and Kidney Pudding
5h
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Tikka Paste
1h
Red Pepper Houmous
5min