Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
TM6 TM5

Layered patties and vegetables with bell pepper sauce

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • 20 - 30 g fresh parsley leaves only
  • 150 g spring onions cut into pieces
  • 900 g lamb shoulder meat minced
    ou 900 g beef minced
  • 1 tsp salt plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper plus extra to taste
  • 400 - 500 g onions 300 g cut in halves
  • 150 g red peppers cut into pieces
  • 20 g olive oil plus extra for greasing
  • 400 g canned whole tomatoes
  • 70 g tomato purée (concentrated)
  • 200 g water
  • 400 g potatoes sliced (0.5 cm)
  • 350 g fresh tomatoes sliced (0.5 cm)
  • 200 - 250 g green peppers cut into 8 rings

Infos nut.
par 1 piece
Calories
326 kcal / 1364 kJ
Protides
27 g
Lipides
15.6 g
Glucides
19.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives