Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
TM5 TM6

Layered patties and vegetables with bell pepper sauce

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 20 - 30 g fresh parsley, leaves only
  • 150 g spring onions, cut into pieces
  • 900 g lamb shoulder meat, minced
    ou 900 g beef, minced
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
  • 400 - 500 g onions, 300 g cut in halves
  • 150 g red peppers, cut into pieces
  • 20 g olive oil, plus extra for greasing
  • 400 g canned whole tomatoes
  • 70 g tomato purée (concentrated)
  • 200 g water
  • 400 g potatoes, sliced (0.5 cm)
  • 350 g fresh tomatoes, sliced (0.5 cm)
  • 200 - 250 g green peppers, cut into 8 rings

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1364 kJ / 326 kcal
Protides
27 g
Glucides
19.5 g
Lipides
15.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives