Geräte & Zubehör
Lentil puree (moujadarra)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut into quarters200 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
lentils300 g
-
water1600 g
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
50 g short-grain rice, rinsedEgyptian rice rinsed50 g
-
olive oil10 g
-
onions cut into halves200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
18.9 g
Kalorien
2477 kJ /
592 kcal
Fett
33.4 g
Kohlenhydrate
54.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Baked falafel kofta
Keine Bewertungen
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min