Appareils & accessoires
Roasted Red Pepper Aioli
Prép. 15min
Total 20min
15 oz
Ingrédients
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
191.8 mg
Protides
0.6 g
Calories
240.6 kJ /
57.5 kcal
Lipides
5.3 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Margarita
10min
Vanilla Sugar
72h
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Baked Crab Dip
15min
Creamy Broccoli Salad
10min