Barley and Tomato Salad
TM6 TM5

Barley and Tomato Salad

4.3 ( 7 évaluations )

Ingrédients

  • 3 ½ oz prosciutto
  • 3 ½ oz Parmesan cheese in pieces
  • 3 sprigs fresh parsley leaves only
  • 3 sprigs fresh mint leaves only (optionnel)
  • 2 ½ oz shallots in pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 4 ½ oz pearl barley washed and drained
  • 17 ½ oz water
  • 1 heaping tsp vegetable stock paste
    ou 1 vegetable stock cube
  • ½ tsp fresh ground pepper plus extra to season, to taste
  • ½ tsp curry powder
  • 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
  • 3 ½ oz celery sliced (¼ in.)
  • 1 ½ oz arugula leaves
  • salt to season, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
368 kcal / 1540 kJ
Protides
17 g
Lipides
18 g
Glucides
36 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
568 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives