Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
TM6 TM5

Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables

4.3 ( 13 évaluations )

Ingrédients

  • 450 g carrots 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
  • 200 g broccoli florets
  • 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
  • ½ - 1 tsp salt plus extra to taste
  • 2 pinches freshly ground black pepper
  • 4 tsp tikka paste
  • 50 g red lentils
  • ½ lemon zest only
  • 2 cm fresh ginger sliced
  • 100 g onions cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 50 g butter cut in pieces
    ou 50 g olive oil
  • 700 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 2 sprigs fresh coriander plus some extra leaves to garnish
  • 100 g milk
  • 4 tsp cream to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
564 kcal / 2360 kJ
Protides
39.4 g
Lipides
35 g
Glucides
23 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives