Appareils & accessoires
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
Prép. 40min
Total 1h 40min
8 portions
Ingrédients
Patties
-
bulgur wheat150 g
-
water400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
frozen broad beans400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts50 g
-
sumac1 heaped tsp
-
olive oil30 g
Filling
-
feta cheese60 g
-
cream cheese60 g
-
fresh mint leaves10 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
sesame seeds100 g
-
oil for frying
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
11 g
Calories
1448 kJ /
346 kcal
Lipides
23 g
Fibre
5 g
Glucides
21 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
persian vegetarian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Savoury Flapjacks
40min
Couscous Cake with Fruit
1h 50min
Tzatziki
20min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Polenta Cake
1h
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Beetroot Houmous
15min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min