Appareils & accessoires
Summer Rolls with Peanut Sauce
Prép. 20min
Total 1h
8 pieces
Ingrédients
-
water plus extra for soaking and brushing1000 g
-
sushi rice rinsed well250 g
-
rice vinegar plus 2 Tbsp for brushing2 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
large raw prawns, peeled16
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
garlic cloves3
-
peanut butter120 g
-
soy sauce70 g
-
sriracha sauce (chilli sauce)15 g
-
lime juice30 g
-
water3 Tbsp
-
spring roll wrappers4
-
carrot ribboned1
-
avocado thinly sliced (2 mm)½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
red cabbage cut in thin slices (2 mm)50 g
-
Japanese pickled ginger drained4 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
7.3 g
Calories
780 kJ /
187 kcal
Lipides
10.1 g
Glucides
15.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sushi
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Surimi Stick Salad
15 Min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Vegan Summer Rolls
35 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Sushi Rice
55 Min
Spring Rolls
40 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Tuna Poke Nachos
30 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Spicy Tuna Rolls
1 Std. 25 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min