Peruvian Ceviche
TM6 TM5

Peruvian Ceviche

4.4 ( 8 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 2 sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)
  • 150 g lime juice, freshly squeezed
  • 2 garlic cloves
  • 2 Tbsp coriander leaves plus extra to garnish
  • 80 g red onion 40 g thinly sliced
  • ½ habanero chilli seeded
    ou ½ red chilli seeded
  • 50 g clam juice (optionnel)
  • 4 ice cubes
  • 300 g fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)
  • 300 g fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)
  • ½ tsp fine sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
226 kcal / 947 kJ
Protides
20 g
Lipides
10 g
Glucides
13 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives