
Appareils & accessoires
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Prép. 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
onions quartered240 g
-
fresh parsley cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing15 g
-
olive oil25 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
boiling water1000 g
-
couscous300 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fish skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)600 - 700 g
-
flaked almonds, toasted2 Tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
580 kcal /
2440 kJ
Protides
40.5 g
Lipides
15.3 g
Glucides
63.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande