Eggs with coconut curry sauce
TM6 TM5

Eggs with coconut curry sauce

3.9 (60 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g water
  • 8 eggs, room temperature (see Tips)
  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
  • 20 g ghee (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp garam masala
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 400 g coconut milk
  • fried shallots, to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1624.6 kJ / 386.8 kcal
Protides
17.7 g
Glucides
6.8 g
Lipides
32.1 g
Graisses saturées
19.5 g
Fibre
3 g
Sodium
776.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives