Versions compatibles
Chilli chicken with corn and avocado cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Avocado cream
- 1 - 2 avocados (approx. 250 g), flesh only
- 100 g sour cream
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Chilli chicken
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g salted butter, softened
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 2 - 3 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves (to taste)
- ½ tsp ground cumin
- 200 g canned chopped tomatoes
- ½ tsp salt
- 2 sweet corn cobs, husks removed and cobs cut into halves (approx. 4 cm)
- 500 g skinless chicken breast fillets, cut into short strips (1 cm thickness)
- 4 tortillas, warmed (optional - see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3053.3 kJ / 727 kcal
- Protides
- 37.8 g
- Glucides
- 37.2 g
- Lipides
- 45.6 g
- Graisses saturées
- 16.8 g
- Fibre
- 10.8 g
- Sodium
- 911.7 mg
Recettes alternatives
Easy satay chicken
40min
Chicken picadillo cups
40min
Tandoori chicken wraps
50 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Chicken pad thai
55 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
One pot pasta with chorizo
35min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chicken pesto pasta
30min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min