Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 12.8 g
- Lipides
- 29.3 g
- Graisses saturées
- 14.8 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 316 mg
Recettes alternatives
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Pork with black bean sauce
30 min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Beef stroganoff
35 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min