Appareils & accessoires
Tortilla Soup
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
Roma tomatoes halved, deseeded6
-
garlic cloves2
-
white onion halved2 ½ oz
-
8 ½ oz waterchicken stock8 ½ oz
-
salt1 tsp
-
1 ancho chiliancho chili powder1 ½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cubed (⅓ in.)5 oz
-
avocado peeled and cubed (⅓ in.)1
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
sour cream to serve
-
lime cut into 6 wedges, to serve1
-
tortilla strips as needed, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
687.3 mg
Protides
3.9 g
Calories
1263.5 kJ /
302 kcal
Lipides
12 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
49.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Tinga de Pollo
40min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Pico De Gallo
15min
Beef Barbacoa
2h
Beef Tostadas
1h 10min
Carnitas
50min
Chicken Fajita Soup
50min
Turkey Chili
45min
Tex-Mex Turkey Soup
50min