Tortilla Soup
TM5 TM6

Tortilla Soup

4.6 (77 évaluations )

Ingrédients

  • 6 Roma tomatoes, halved, deseeded
  • 2 garlic cloves
  • 2 ½ oz white onion, halved
  • 8 ½ oz chicken stock
    ou 8 ½ oz water
  • 1 tsp salt
  • 1 ½ tsp ancho chili powder
    ou 1 ancho chili
  • ½ oz vegetable oil
  • 5 oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cubed (⅓ in.)
  • 1 avocado, peeled and cubed (⅓ in.)
  • fresh cilantro leaves, to garnish
  • sour cream, to serve
  • 1 lime, cut into 6 wedges, to serve
  • tortilla strips, as needed, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1263.5 kJ / 302 kcal
Protides
3.9 g
Glucides
49.2 g
Lipides
12 g
Graisses saturées
1.5 g
Fibre
5.5 g
Sodium
687.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives