Appareils & accessoires
Country-style chicken liver fritters
Prép. 20min
Total 35min
12 portions
Ingrédients
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
189.4 mg
Protides
9.5 g
Calories
511.8 kJ /
121.9 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
6.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Sauerkraut soup
50min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Ukrainian chebureks
1h 35min
Liver cake
1h 50min
Lamb and quinoa stew
1h
Crispy turkey and lentil meatballs
40min
Borscht
50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Ukrainian borscht
35min
Goulash soup
2h 35min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min