Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 16.5 g
- Lipides
- 41.5 g
- Fibre
- 9.4 g
Recettes alternatives
Pumpkin and ginger soup
35min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cream of chard soup
35min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Warming amaranth porridge
50 min