Appareils & accessoires
Roselle Jelly
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
roselle calyces fresh or dried, deseeded10
-
water1000 g
-
psyllium husks pulverised (see tip)15 g
-
agave nectar4 - 6 tbsp
-
fresh fruit cube (optionnel) e.g. kiwis, mangoes, to garnishsome
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
0 g
Calories
272 kJ /
65 kcal
Lipides
0 g
Fibre
3 g
Glucides
17 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan Desserts
10 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Coconut Jelly
3h 15min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Pas d’évaluation
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Air Katira (Katira Drink)
10min
Toasted Peanuts
20min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Sambal Belacan
10min
Sambal Belacan
10min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min