Appareils & accessoires
Persimmon Pudding
Prép. 5min
Total 2h 10min
5 portions
Ingrédients
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
598 kJ /
143 kcal
Lipides
5 g
Fibre
5 g
Glucides
26 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan Desserts
10 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Keine Bewertungen
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Light blue coloured eggs
Keine Bewertungen
Almond Butter and Jam Ice Cream Sandwiches
1 Std.
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Apple and pear detox juice
10 Min
Asian vegetable soup with tofu
1 Std. 30 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Dairy free béchamel
10 Min