Appareils & accessoires
Carrot Pasta
Prép. 1h
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
-
water plus extra to boil pasta18 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to boil pasta
-
pasta sauce
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
25.7 mg
Protides
5.4 g
Calories
935.3 kJ /
223.5 kcal
Lipides
4.1 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
40.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Li'l Hands - Kids in the Kitchen
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Steamed Broccoli
25min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
No Starter Sourdough Bread
23h
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Rye Bread
6h 5min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Plum and Apple Jam
40min
Simple Mixing Bread
3h 20min