Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
TM6 TM5

Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Avocado spread

  • 15 g fresh red chillies, deseeded, cut in pieces
  • 50 g shallots
  • 10 g fresh coriander, leaves only
  • 80 g lime juice
  • 1 tsp Tabasco ®
  • 1 tsp salt
  • 400 g ripe avocados, flesh only and cut in pieces

Lime sauce

  • 10 g fresh lemongrass, white part only
  • 10 g fresh red chillies
  • 10 g fresh coriander leaves
  • 5 kaffir lime leaves, deveined
  • 100 g shallots
  • 10 g fish sauce
  • 100 g lime juice
  • 60 g oyster sauce
  • 15 g toasted sesame oil
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 30 g extra virgin olive oil

Assembly

  • 8 pieces Hokkaido scallops, large-sized
  • 1 tsp coarse sea salt, to garnish
  • 1 tsp freshly ground black pepper, to garnish
  • 20 g crispy fried shallots, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
818 kJ / 195 kcal
Protides
4 g
Glucides
8 g
Lipides
17 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives