Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
TM6 TM5

Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce

4.8 (12 évaluations )

Ingrédients

Lamb

  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
  • fine sea salt, for seasoning
  • ground black pepper, for seasoning
  • 2 garlic cloves, sliced
  • vegetable oil, for brushing

Mint Sauce

  • 20 g fresh mint leaves
  • 130 g cider vinegar
  • 50 g caster sugar

Vegetables

  • 500 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 800 g potatoes, peeled, halved or quartered if large
  • 600 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
  • 300 g sugar snap peas

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2614 kJ / 624 kcal
Protides
37 g
Glucides
40 g
Lipides
34 g
Fibre
6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives