Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, for brushing
Mint Sauce
- 20 g fresh mint leaves
- 130 g cider vinegar
- 50 g caster sugar
Vegetables
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 800 g potatoes, peeled, halved or quartered if large
- 600 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 300 g sugar snap peas
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 34 g
- Fibre
- 6 g
Recettes alternatives
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Lamb Korma
4h
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Cauliflower Rice
10 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min