Geräte & Zubehör
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Vorbereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 14 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Spice Rub
-
juniper berries1 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
black peppercorns1 Tbsp
-
whole allspice berries1 Tbsp
-
coarse sea salt½ Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
beef topside1000 - 1200 g
Roasting Meat and Purée
-
sun-dried tomatoes drained100 g
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
milk300 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Red Wine Sauce
-
shallots halved100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
dry red wine200 g
-
water plus 1 Tbsp70 g
-
redcurrant jelly to taste1 - 2 Tbsp
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cornflour1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
46 g
Kalorien
2266 kJ /
540 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
7.7 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking On Point
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 Std. 40 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 Min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Get Ahead Turkey Gravy
1 Std. 45 Min
Steak au Poivre
20 Min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 Std.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min