Salt Cod with Spinach and Chickpeas
TM5 TM6

Salt Cod with Spinach and Chickpeas

4.1 (9 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g cornbread, broken up
  • 220 g olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 150 g onions, quartered
  • 500 g salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)
  • 500 g frozen spinach, defrosted, water squeezed out
    ou 500 g turnip greens
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 800 g tinned chickpeas, rinsed, drained

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1793 kJ / 429 kcal
Protides
20 g
Glucides
20 g
Lipides
30 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives