Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Protides
- 19.1 g
- Glucides
- 23.3 g
- Lipides
- 41.5 g
- Fibre
- 6.7 g
Recettes alternatives
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Leek quiche
1h 20min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1小时 40 分钟
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min