Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Lemon chilli dressing
- 4 pieces lemon peel (1 x 5 cm), no white pith
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
Vegetable bake
- olive oil, for greasing
- 1 - 2 Ruby Lou potatoes, peeled and cut into very thin slices (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 300 g sweet potato, cut into pieces (4-5 cm)
- 200 g carrot, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g zucchini, cut into pieces (4-5 cm)
- 40 g cornflour
- 80 g red onion, cut into thin strips
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
- 1 egg
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into slices
- 30 g fresh baby spinach leaves, to serve
- 70 g goat's milk feta, crumbled, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1087.5 kJ / 258.8 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Kohlenhydrate
- 25.5 g
- Fett
- 12.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.2 g
- Ballaststoff
- 6.6 g
- Natrium
- 359.7 mg
Alternative Rezepte
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Caribbean curry
40min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Mediterranean vegetable bake
50min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable chilli
50min
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min