Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Tofu Batter
- 160 g almond milk
- 120 g cornflour
- 80 g plain flour
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g agave syrup
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 20 g sesame oil
- 20 g dark soy sauce
Rice and Broccoli
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
- 350 g broccoli florets (approx. 1 head)
Tofu
- vegetable oil, for frying
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes (see tip) then diced (2 cm)
- sesame seeds, for garnishing
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3791 kJ / 900 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 135 g
- Lipides
- 24 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1hod.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Seitan Chilli
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min