Cornbread with jalapeño honey butter
TM6 TM5 TM31

Cornbread with jalapeño honey butter

4.3 (43 évaluations )

Ingrédients

Jalapeño honey butter

  • 2 fresh jalapeño chillies, trimmed (see Tips)
  • 50 g honey
  • 150 g salted butter, softened

Cornbread

  • 60 g olive oil, plus extra for greasing
  • 125 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 250 g course polenta or cornmeal
  • 90 g plain flour
  • 30 g white sugar, to taste
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 320 g milk
  • 3 eggs
  • 60 g olive oil
  • 60 g frozen corn kernels (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1415.6 kJ / 337.1 kcal
Protides
8.2 g
Glucides
28.4 g
Lipides
21.3 g
Graisses saturées
10.7 g
Fibre
1.4 g
Sodium
463.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives