Geräte & Zubehör
Ricotta and polenta chips
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
420.7 mg
Protein
20.3 g
Kalorien
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Fett
19.9 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smart snacking
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Peanut butter
5 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Beetroot risotto
35 Min
Seeded sausage rolls
50 Min
Beetroot ketchup
1 Std. 15 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 Std. 30 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min