Versions compatibles
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 2 raw beetroots, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 2 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 400 g frozen peas
- ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- 20 g lemon juice
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp white pepper, plus extra to season
- ½ cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)
- apple cider vinegar, for sprinkling
- 2 Lebanese cucumbers, 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)
- 4 radishes, trimmed and cut into thin slices
- 4 - 5 cherry tomatoes, cut into halves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 938.5 kJ / 223.5 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 12.3 g
- Lipides
- 15.4 g
- Graisses saturées
- 3.9 g
- Fibre
- 7.1 g
- Sodium
- 259.8 mg
Recettes alternatives
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
"Little house" slice
6 Std. 30 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Stuffed zucchini
1h 5 min
Asparagus and pea omelette
20min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
No potato salad
20min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min