Geräte & Zubehör
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
29 mg
Protein
2 g
Kalorien
533.6 kJ /
127.5 kcal
Fett
11.2 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
6.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Keine Bewertungen
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Sous-vide Ossobuco
12 Std. 40 Min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Orange Julius
5 Min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 Min
Coconut Chai Green Smoothie
5 Min