Beetroot, pear and blue cheese salad

Beetroot, pear and blue cheese salad

4.6 48 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions

Zutaten

  • butter
    1 tbsp
  • pecan nuts
    50 g
  • orange (optional) zest only, no white pith
    ½
  • macadamia oil
    2 tbsp
  • honey
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • water
    800 g
  • raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)
    800 g
  • fresh green beans trimmed and cut into halves
    200 g
  • rocket leaves
    120 g
  • blue cheese thinly sliced
    100 - 200 g
  • pear thinly sliced
    1

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 681.3 mg
Protein 17 g
Kalorien 2237 kJ / 533 kcal
Fett 39 g
Ballaststoff 12 g
Gesättigte Fettsäuren 14.7 g
Kohlenhydrate 25 g

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