Geräte & Zubehör
Rosemary and bacon stuffed onions
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
Stuffed onions
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
water1450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat6
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
olive oil20 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
rindless bacon rashers cut into pieces (1 cm)80 g
-
pouring (whipping) cream40 g
Crumb topping
-
crusty bread cut into pieces (3 cm)20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
olive oil for drizzling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
591 mg
Protein
9.2 g
Kalorien
825.7 kJ /
196.5 kcal
Fett
16.5 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Varoma: Entertaining made easy
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Lime glaze
40 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Apples with cider sabayon sauce
40 Min
Inside-out chicken parmigiana
1 Std. 30 Min
Berry and red wine trifle
4 Std. 50 Min
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Sparkling white sangria punch
24 Std. 30 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Cheese and bacon hedgehog
24 Std. 30 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min