Appareils & accessoires
Gin and tonic drizzle cake
Prép. 10min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
Cake
-
unsalted butter softened, plus extra to grease200 g
-
blanched almonds50 g
-
cinnamon quill2 cm
-
juniper berries2 tsp
-
sugar150 g
-
lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith1
-
eggs4
-
natural yoghurt100 g
-
self-raising flour200 g
Gin and tonic syrup
-
tonic water80 g
-
sugar40 g
-
lemon juice1 tsp
-
gin (see Tips)20 g
Gin and tonic glaze
-
pure icing sugar180 - 200 g
-
tonic water20 g
-
gin30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
325.6 mg
Protides
8.3 g
Calories
2301.9 kJ /
548.1 kcal
Lipides
27 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
14.6 g
Glucides
70.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ginspiration
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Delicious lemon pudding
55min
Rhubarb crumble
45min
Chicken and port pâté
1h 30min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Lemon curd
20min
Sticky toffee puddings
1h
Double ginger and pear cake
1h 35min
Smoked trout pâté
3h 15min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Lemon delicious
1h 5min
Sour cream pastry
25min