Versions compatibles
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Protides
- 22.1 g
- Glucides
- 52.3 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 6.8 g
- Fibre
- 5.2 g
- Sodium
- 1519.9 mg
Recettes alternatives
Chilli mussels with risoni
35 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Cheesecake with meringue topping
3h 30 min
Turkey meatballs in dill sauce
1hod. 30min
Garlic prawns
25min