Appareils & accessoires
Tarator (tahini dip)
Prép. 5min
Total 5min
437 g
Ingrédients
-
tahini200 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
garlic cloves2
-
water (see Tips)100 - 200 g
-
lemon juice to taste100 - 120 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 437 g
Sodium
1403.7 mg
Protides
35 g
Calories
5125.1 kJ /
1224.9 kcal
Lipides
107.9 g
Fibre
19.2 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
52.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Prune jam
55min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Baharat spice mix
5min
Kashta cream
10min
Berry halva semifreddo
4h 10min
Arabian ice cream
10h 25min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Falafel
25h 30min
Traditional hommus
25h 5min