Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1850 g water, plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 40 g capsicum, cut into thin slices (2 mm x 5 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 170 g fresh pineapple, cored and cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 20 g brown sugar
- 20 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 5 g cornflour
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 872.2 kJ / 207.7 kcal
- Protides
- 25.4 g
- Glucides
- 21.8 g
- Lipides
- 1 g
- Graisses saturées
- 0.2 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 1665.6 mg
Recettes alternatives
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Prawn stir-fry
25 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Mussels in coconut milk
25 Min
Sambal udang
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Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Tom yum goong (hot and sour soup)
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