Appareils & accessoires
Glazed carrots with honey
Prép. 10min
Total 1h 10min
2 portions
Ingrédients
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
154.3 mg
Protides
1 g
Calories
405.9 kJ /
96.7 kcal
Lipides
4.5 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
11.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous Vide for Two
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Beer Marinade
10 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Honey Glazed Carrots
30 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min
Hollandaise
15 Min