Appareils & accessoires
Sumac and Tahini Houmous
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
268 mg
Protides
7 g
Calories
1436 kJ /
347 kcal
Lipides
27 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
16 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Post-partum
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Basil Pesto
10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Coconut Dhal
20 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Best Basic Houmous
5 min