Appareils & accessoires
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
Prép. 10min
Total 15min
280 g
Ingrédients
-
cream cheese75 g
-
crème fraîche50 g
-
smoked mackerel fillets skin removed, 80 g cut in pieces, 80 g flaked, ensuring all bones are removed before use160 g
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
homemade pitta bread for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 30 g
Sodium
47.3 mg
Protides
3.8 g
Calories
305.3 kJ /
73 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
0.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Keto
45 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Love at First Bite
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Rhubarb Fool
1h 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Bread Sauce
1h 25min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Curried Parsnip Soup
30min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Cauliflower Cheese
50min