Appareils & accessoires
Puy Lentil and Sausage Casserole
Prép. 5min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
oil for frying
-
raw sausages (approx. 600 g)6
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
dried Puy lentils250 g
-
water650 g
-
clove1
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
mustard for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21.1 g
Calories
1523 kJ /
364 kcal
Lipides
24.8 g
Glucides
14 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comforting Stews
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Ratatouille
40 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min