Appareils & accessoires
Edamame and Spinach Dip
Prép. 5min
Total 5min
8 portions
Ingrédients
-
fresh edamame beans, plus extra for garnishingfrozen edamame beans defrosted, plus extra for garnishing300 g
-
fresh baby spinach150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
dried chilli flakes (optionnel)¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lemon juice30 g
-
cayenne pepper½ tsp
-
fresh coriander cut in pieces5 sprigs
-
water (optionnel) (see tip)50 - 80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
248 mg
Protides
5 g
Calories
336 kJ /
81 kcal
Lipides
6 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Asian Chopped Salad
20 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min