Risotto verde (TM6)
TM6

Risotto verde (TM6)

4.0 (294 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
  • 150 g fresh baby spinach leaves
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
  • 30 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 320 g risotto rice (e.g. Arborio)
  • 100 g white wine
  • 700 g water
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 100 g pancetta, cut into pieces (1-2 cm)
  • 50 g frozen green peas, thawed
  • 20 g unsalted butter

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2319.6 kJ / 552.3 kcal
Protides
19.1 g
Glucides
65 g
Lipides
23 g
Graisses saturées
8.3 g
Fibre
4.4 g
Sodium
1170.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives