Geräte & Zubehör
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
386.5 mg
Protein
14.3 g
Kalorien
2056.1 kJ /
491.4 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoff
9.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
79.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cooking
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Potato and green pea curry
50 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min