Roasted Potato Salad
TM6 TM5

Roasted Potato Salad

4.7 ( 45 évaluations )

Ingrédients

  • 48 oz baby red potatoes quartered
  • 2 oz vegetable oil
  • 1 ½ tsp salt divided
  • ¼ tsp ground black pepper plus 1 pinch
  • 4 oz red onions
  • 3 oz celery in pieces (2 in.)
  • 5 sprigs parsley leaves only
  • 2 sprigs dill leaves only, plus extra to garnish
  • 5 oz plain yogurt
  • 2 oz mayonnaise
  • 1 oz pickle relish, dill
    ou 1 oz pickle relish, sweet
  • ½ oz apple cider vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard

Infos nut.
par 1 portion
Calories
253 kcal / 1059 kJ
Protides
4 g
Lipides
13 g
Glucides
31 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Sodium
566 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives