Pulled pork burger

Pulled pork burger

4.5 151 évaluations
Prép. 15min
Total 5h
6 portions

Ingrédients

  • garlic clove
    1
  • brown onion cut into rings (1 cm)
    100 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • water
    550 g
  • alcoholic apple cider
    200 g
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • boneless pork shoulder cut into 5 pieces
    800 g
  • barbecue sauce (see Tips)
    500 g
  • ground black pepper to taste
  • burger buns
    6
  • iceberg lettuce leaves
    12
  • tomato ketchup to serve (see Tips)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1424.5 mg
Protides 39.4 g
Calories 2071.4 kJ / 493.2 kcal
Lipides 7 g
Fibre 4.4 g
Graisses saturées 1.8 g
Glucides 67.5 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...