Appareils & accessoires
Black forest Christmas yule log
Prép. 30min
Total 1h 30min
12 portions
Ingrédients
Chocolate sponge
-
eggs4
-
white sugar plus extra for sprinkling140 g
-
cocoa powder20 g
-
plain flour140 g
-
baking powder1 tsp
Black forest filling
-
pouring (whipping) cream500 g
-
caster sugar2 tbsp
-
cocoa powder sieved30 g
-
Kirsch (see Tips)2 - 3 tbsp
-
fresh cherries pitted and cut into halves (see Tips)300 g
-
icing sugar for dusting
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
66.8 mg
Protides
5.5 g
Calories
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Lipides
17.6 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
34.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Treats
33 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Ombre Cake
2 Std. 10 Min
Saint-Honore
2 Std. 45 Min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 Std. 50 Min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Raspberry cloud
12 Std. 5 Min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Brioche fruit tarts
4 Std.
Pretzels
1 Std. 35 Min