Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Protides
- 47.3 g
- Glucides
- 10.4 g
- Lipides
- 34.6 g
- Graisses saturées
- 13.5 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 2166.5 mg
Recettes alternatives
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
White fish and lemon risotto
30 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Cucumber soup
25min
Savoury potato bundt
1u. 55min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Lamb spezzatino
1u. 45min
Linguine with salmon and herbs
25min