Bitter Gourd Salted Vege Soup
TM6

Bitter Gourd Salted Vege Soup

4.4 ( 8 évaluations )

Ingrédients

  • 2200 g water
  • 400 g pork neck bones cut in pieces (4 cm)
  • 250 g salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g carrots cut in slices
  • 250 g bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed
  • 1 salted plum in brine, pitted
  • 80 g yellow onions cut in wedges
  • 3 fresh ginger slices
  • 20 g wolfberries (goji)
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch white pepper powder

Infos nut.
par 1 portion
Calories
225 kcal / 941 kJ
Protides
23 g
Lipides
9 g
Glucides
13 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
419 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives