
Appareils & accessoires
Steak Sauce
Prép. 15min
Total 30min
24 OZ
Ingrédients
-
shallots sliced3 oz
-
white button mushrooms sliced2 oz
-
garlic cloves2
-
anchovies, preserved in olive oil drained2
-
dark brown sugar2 oz
-
golden raisins1 ½ oz
-
fresh tarragon leaves2 tbsp
-
ketchup4 oz
-
water2 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
orange juice2 oz
-
Worcestershire sauce4 oz
-
celery seeds1 ½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Infos nut. par 1 OZ
Calories
29 kcal /
121.5 kJ
Protides
0.1 g
Lipides
0.1 g
Glucides
6.9 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
0 g
Sodium
233.4 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Stock Your Staples
18 Recettes
États-Unis
États-Unis