Geräte & Zubehör
Roasted Potato Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
566 mg
Protein
4 g
Kalorien
1059 kJ /
253 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
BBQ Time Savers
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Noodle Soup
50 Min
Marinara Sauce
40 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Fish Tacos
45 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Macaroni and Cheese
35 Min